3 DAY BODY CLASS - Budapest – Yasodhara Romero Fernandes
Image Alt

3 DAY BODY CLASS – Budapest

rsz_45772511_295796434595820_7173956364966821888_n (1)

3 DAY BODY CLASS - BUDAPEST

Mi lenne, ha a tested egy iránytű vagy vezető lenne számodra az élet titkaihoz, misztériumaihoz és varázslatához?

“Muszáj tudatosságod legyen a testeddel, különben nem tud igazán változni. Tudatosság nélkül beveszed a fizikai korlátozásait annak, amit más emberek valóságnak neveznek.” GARY DOUGLAS

Az Access Testtanfolyamot Gary Douglas és Dr. Dain Heer hozták létre.
Minősített Access Consciousness 3 Napos Testtanfolyam Facilitátorok vezetésével felfedezheted a szóbeli processzeket és kézrátétes testkezeléseket, amelyek feloldják a feszültséget, ellenállást és a betegséget a testből azáltal, hogy dinamikusan átváltoztatják az energiát.
Azok, akik már részt vettek valaha Access Testtanfolyamon, a testük méretét és formáját illetően drámai váltásokról, változásokról, továbbá krónikus vagy akut fájdalmaktól való általános megkönnyebbülésről számoltak be, és a kapcsolataik illetve a pénzügyeik is javulni látszottak.
A 3 Napos Test Tanfolyam célja, hogy párbeszédet nyisson és egységközösséget hozzon létre a testeddel, ami lehetővé teszi, hogy élvezd a testedet ahelyett, hogy küzdenél vele és bántalmaznád. Amikor elkezded megváltoztatni azt, ahogy a testedhez kapcsolódsz, azt is el kezded átalakítani, ahogy minden máshoz viszonyulsz az életedben.
Van olyan tehetséged és képességed a testekkel, amit eddig még nem tártál fel? Mit tudsz? Vagy esetleg testekkel dolgozol – masszázs terapeuta, csontkovács, orvos vagy ápoló vagy – és keresel valamit, amivel többet tudsz tenni a klienseid gyógyulásáért?

Gyere, játssz velünk és kezdd el felfedezni, hogyan, milyen sokféle új módon kommunikálj és kapcsolódj a testekkel, a testekhez, beleértve a sajátodat is.

Pre-requis: Access Bars®, The Foundation

———————————
What else is possible with your body? If you would ask it, what would it say?

The Access 3 Day Body Class is for your body…
It gives you the possibility for a greater relationship with your body.

People who have attended the Access Body Class have reported dramatic shifts and incredible changes with their body, from changes in size and shape, a relief from chronic and acute pain and dis-ease.

The Access Body Class is designed to open up an engaging dialogue and create a communion with your body. This communion allows you to enjoy your body instead of fighting against it and abusing it. When you change the way you relate to your body, you can change how you relate to everything in your life.

Do you have a talent or an ability to work with bodies that you haven’t unlocked? What do you know? Are you a physical therapist, bodyworker, massage therapist, chiropractor, medical doctor or nurse looking for a way to enhance the healing you can facilitate for your clients? Here is an invitation to come and play with us.

Prerequisites:  Access Foundation® (4 day class)

Location:
Budapest, Hungary
Date:
Duration: